Jyväskylän perinteikkäin puusepänliike

Puusepänliike Astikainen on vuonna 1978 perustettu jyväskyläläinen perheyritys. Reijo Astikaisen perustama puusepänliike on Keski-Suomen vanhin yhtäjaksoisesti toiminut puusepänalan yritys.

Ammattimiesten A-luokkaa

Puusepänliike Astikainen on tällä hetkellä avoin yhtiö, jossa ovat osakkaina Reijo Astikainen ja Lasse Astikainen. Puusepänliike Astikaisen puuseppinä toimivat lisäksi Timo Vainionpää, Toni Oikari ja Joni Arolaakso.

Puuseppäperinnettä vuodesta 1978

Puusepänliikkeen ensimmäiset vuodet vietettiin Jyväskylän keskustassa Cygnauksenkadulla vaatimattomissa 30 neliön tiloissa. Tilojen käytyä ahtaaksi vuonna 1983 siirryttiin nykyaikaisiin tuotantotiloihin Jyväskylän Keltinmäkeen.

Vuonna 2021 siirryimme Jyväskylän Keljonkankaalle. Uusissa toimitiloissa tuplaamme tuotantomme lattiapinta-alan, minkä ansiosta voimme selkeyttää ja nopeuttaa toimintojamme tuotannossa. Tulemme kasvattamaan varastovalikoimaamme ja otamme käyttöömme tilauspäivät toimitusmyyntituotteille, jolloin voimme tarkentaa useiden eri tuotteiden ja tuoteryhmien saapumis- ja toimitusaikoja. Uusissa toimitiloissa on myös yli sadan neliön näyttely-/toimistotilat.

Tunnettu puusepänliike Jyväskylässä

Monet yksityishenkilöt ja rakennusliikkeet luottavat Puusepänliike Astikaisen palveluun. Ensiluokkainen työn laatu, toimitusvarmuus ja ripeät toimitusajat ovat usein kuulemiamme perusteita pitkien asiakassuhteidemme taustalta.