Puusepäntyöt rakennusliikkeille

Monet rakennusliikkeet luottavat Puusepänliike Astikaisen palveluun. Ensiluokkainen työn laatu, toimitusvarmuus ja ripeät toimitusajat ovat usein kuulemiamme perusteita pitkien asiakassuhteidemme taustalta.

Yksilölliset tilaustyöt

Olemme ylpeitä siitä, että puusepänliikkeemme on päässyt toteuttamaan paljon yksilöllisiä tilaustöitä rakennusliikkeille Keski-Suomessa. Myös kunnallinen rakennuttaminen työllistää meitä kiitettävästi.

Monipuolisia asiakastöitä

Rakennusliikkeille tekemistämme töistä mainittakoon esimerkiksi Jyväskylän Paviljongin puusisustus, Jyväskylän Forenom-hostellin kalusteet ja lääkärikeskus Pihlajalinnan kalusteet. Tutustu tekemiimme töihin.

Millintarkat kalusteet vaativaankin tilaan

Puusepänliike Astikaisen tuote- ja palveluvalikoima koostuu monipuolisista tilaustöistä. Vahvuutemme ovat perinteiset puusepäntaidot ja millintarkasti asiakkaan tarpeisiin tehdyt puusepäntyöt kokonaispalveluna suunnittelusta pintakäsittelyyn. Puusepänliike Astikainen tunnetaan korkealuokkaisesta käsityöstä ja tuotteista, jotka kestävät aikaa ja käyttöä.

Tehtyjä kohteita

Forenom-hostellin puusisustus

Forenom-hostelli tarjoaa uuden konseptin mukaista majoitusta Jyväskylän ydinkeskustassa. Hostellin huoneisiin ja yhteisiin tiloihin suunnittelemamme ja toteuttamamme yksilölliset vanerikalusteet luovat interiööriin modernia ja uniikkia henkeä.

Jyväskylän Paviljongin auditorio

Kaupungin näyttävimmän konserttisalin, Jyväskylän Paviljongin,  puusisustus on suunniteltu palvelemaan asiakkaita niin toiminnallisuuden kuin akustiikankin puolesta. Suuret ja näyttävät puupinnat tuovat saliin lämpimän yleisilmeen ja toteutamamme akustiikkarakenteet takaavat kuulijoille täydellisen konserttinautinnon.

Lääkärikeskus Pihlajalinnan kalusteet

Jyväskylän keskustassa sijaitseva lääkärikeskus Pihlajalinna luotti paikalliseen puuseppäosaamiseen ja sai meiltä uniikin kalustuksen ripeästi toimitettuna. Hoitajien ja lääkäreiden huoneet, näytteenotto, vastaanottotiski ja odotustilojen kalusteet suunniteltiin ja valmistettiin täysin tilaajan toiveiden mukaisesti. Lääkärikeskuksen tilojen käyttäjät ja asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä käytännölliseen uniikkikalustukseen.

Tutustu tekemiimme rakennuspuusepäntuotteisiin ja puusisustuksiin!

Lataa maksuton Puusepän ideakuvasto, johon olemme koonneet esimerkkejä toteuttamistamme yksilöllisistä rakennuspuusepäntuotteista, erikoiskalusteista, keittiöistä ja kalusteista. Inspiroidu kuvastosta ja toteuta uniikit ratkaisut Puusepänliike Astikaisen avustuksella!

Miten voisimme olla avuksi?

Lähetä meille yhteydenottopyyntö!

Lähetä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin otamme teihin yhteyttä mahdollisimman nopeasti!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Emme luovuta tietojanne eteenpäin