Rimakatto ja rimaseinä

Toimitamme millintarkat ainutlaatuiset rimakatot ja rimaseinät kotimaisista laadukkaista raaka-aineista valmistettuina yksityiskoteihin, toimitiloihin ja julkisiin kokoontumistiloihin – aina käsityöperinteitä kunnioittaen.

Toteuttamamme uniikit puusisustustuotteet ovat mittojen mukaan valmistettu vaativaankin tilaan. Rimakaton ja rimaseinän nopean valmistuksen ja asennuksen salaisuus ovat ammattitaitoiset puuseppämme.

Yksilöllinen puusisustus antaa persoonallisen viimeistellyn ilmeen jokaiseen tilaan. Valmistammamme rimakatot ja rimaseinät ovat näyttävät ja ilmeikkäät katseenvangitsijat, joilla myös luodaan miellyttävää akustiikkaa.

Yksilöllinen puusisustus

Seinä- ja kattopinnat ovat keskeinen osa jokaisen tilan sisustusta ja ulkonäköä. Puinen rimakatto on erittäin suosittu laadukkaana ja ajanmukaisena sisustusratkaisuna. Rimakatto ja rimaseinät tuovat elävyyttä ja lämpöisyyttä jokaiseen tilaan akustiikkaa parantaen.

Puu on luonnollinen ja näyttävä sisustusmateriaali, joka parantaa asumismukavuutta merkittävästi. Tekstuuriltaan kaunis ja lämminhenkinen puupinta muodostaa kauniita kuvioita ja struktuureja, jolloin puuta voidaan hyvin käyttää tehostemateriaalina ja luoda jännittäviä yksityiskohtia.

Nykyaikaisessa sisustusmaailmassa puisesta rimakatosta on tullut merkittävä sisustustrendi. Näyttävä rimakatto on tilan kuin tilan katseenvangitsija. Ajaton rimakatto syntyy helposti kiinnitettävistä puisista ritiläelementeistä, joilla sisätiloihin saadaan luotua keveyttä ja iloa silmälle.

Kaikuuko huoneistossa? Rimakatto iloksi ja avuksi

Ritiläkatto on laadukkuutta ja arvokkuutta henkivä tilojen kattovaihtoehto. Mutta ritiläkatto ei ole pelkästään suosittu sisäkattovalinta estetiikan vuoksi vaan myös akustiikan puolesta.

Näyttävyyden lisäksi puulla on erinomaisia akustisia ominaisuuksia: pehmeät ja pintarakenteeltaan epäyhtenäiset puupinnat saavat aikaan erinomaisen akustiikan ja ehkäisevät kaikua, millä on suuri merkitys esimerkiksi asumismukavuuteen.

Ulkonäöltään ilmeikäs rimaseinä

Eloa sisustukseen saadaan helposti myös puisella rimaseinällä, joka on komea, trendikäs ja ekologinen sisustuselementti. Kevytrakenteisella rimaseinällä voi vaikkapa luoda sisustuksellisen seinäpaneelin olohuoneeseen, kehystää rauhallisen maiseman makuuhuoneeseen tai jakaa huonetilan kahtia.

Helppohoitoista rimaseinää voi myös hyödyntää terassilla sisustusratkaisuna. Puinen säleikkörima antaa tuulensuojaa grillille ja sitä vasten on kiva laittaa kesäkukkia kasvamaan.

Panostamalla sisäpintojen laatuun hengität helpommin

Puutuotteilla on monipuolisia ja hyviä ominaisuuksia niin ulkonäöllisesti kuin materiaalina. Esimerkiksi ne parantavat sisäilman laatua. Puutuotteet edesauttavat huoneilman suhteellisen kosteuden pysymistä ihanteellisella tasolla, sillä kosteus sitoutuu puupintoihin ja vapautuu jälleen sisäilman kuivuessa.

Puinen rimaseinä ja rimakatto on raikas, ekologinen ja tyylikäs sisustusvalinta, josta tulee kotisi ainutlaatuinen katseenvangitsija. Panostamalla puisten sisäpintojen laadukkuuteen ja tuntuun, parannat asumismukavuutta ja luot tilaan kuin tilaan uniikin sisustuselementin.

Lataa maksuton Puusepän ideakuvasto

Lataa itsellesi Puusepänliike Astikaisen tarjoama ilmainen Puusepän ideakuvasto.

Kuvastosta löydät mm. mittojen ja käyttötarpeen mukaan räätälöidyt julkisten tilojen kalusteet sekä monet muut tekemämme yksilölliset puusepäntyöt. Inspiroidu kaluste- ja sisustusideoita täynnä olevasta kuvastosta ja toteuta uniikit unelmasi Astikaisen avustuksella!

Jyväskylän Paviljongin auditorion puusisustus

Kaupungin näyttävimmän konserttisalin, Jyväskylän Paviljongin, puusisustus on suunniteltu palvelemaan asiakkaita niin toiminnallisuuden kuin akustiikankin puolesta. Suuret ja näyttävät puupinnat tuovat saliin lämpimän yleisilmeen ja toteuttamamme rimaseinä ja rimakatto -akustiikkarakenteet takaavat kuulijoille täydellisen konserttinautinnon.

Millintarkat kalusteet vaativaankin tilaan

Puusepänliike Astikaisen tuote- ja palveluvalikoima koostuu monipuolisista tilaustöistä. Vahvuutemme ovat perinteiset puusepäntaidot ja millintarkasti asiakkaan tarpeisiin tehdyt puusepäntyöt kokonaispalveluna suunnittelusta pintakäsittelyyn. Puusepänliike Astikainen tunnetaan korkealuokkaisesta käsityöstä ja tuotteista, jotka kestävät aikaa ja käyttöä.

Voisimmeko auttaa teitä puusepäntöissä?

Pistä meille viestiä!

Lähetä meille viesti alla olevalla lomakkeella, niin otamme yhteyttä sinuun pian!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Emme luovuta tietojanne eteenpäin