Puusepäntuotteet rakentamiseen ja erikoiskalusteet

Meiltä laadukkaat sisustustuotteet vaativiin kohteisiin. Yksilöllinen puusisustus antaa persoonallisen viimeistellyn ilmeen yksityiskotiin ja julkiseen tilaan. Erikoiskalusteiden toteutuksessa vain taivas on rajana. Kerro meille millaisen erikoiskalusteen haluaisit – me toteutamme toiveesi!

Yksilölliset rakennuspuusepäntuotteet

Valmistamme rakennuspuusepäntuotteina esim. erikoisvalmisteiset ikkunalaudat, kattoritilät tai seinäpanelointi kokonaistoimituksena suunnittelusta toteutukseen.

Puusepänliike Astikaisella on pitkän linjan kokemus rakennuspuusepäntöistä niin julkiselta kuin yksityiseltäkin puolelta – lukuisista uudis- ja saneerauskohteista.

Erikoiskalusteiden mestari

Usein kalusteet on valmistettava mittojen mukaan, jotta ne istuisivat tilan asettamiin vaatimuksiin ja olisivat käytettävyydeltään asianmukaiset. Tällaisia erikoiskalusteita ovat mm. myymäläkalusteet, vitriinit, palvelupisteet sekä koulujen ja päiväkotien eteisnaulakot.

Lisäksi olemme toteuttaneet mm. ruokapöytiä, kirjahyllyjä ja erikoisempia istuimia mittatilauksena.

Lataa maksuton Puusepän ideakuvasto

Lataa itsellesi Puusepänliike Astikaisen tarjoama ilmainen Puusepän ideakuvasto.

Kuvastosta löydät mm. mittojen ja käyttötarpeen mukaan räätälöidyt erikoiskalusteet sekä esimerkkejä tekemistämme yksilöllisistä rakennuspuusepäntuotteista. Inspiroidu kaluste- ja sisustusideoita täynnä olevasta kuvastosta ja toteuta uniikit unelmasi Astikaisen avustuksella!

Millintarkat kalusteet vaativaankin tilaan

Puusepänliike Astikaisen tuote- ja palveluvalikoima koostuu monipuolisista tilaustöistä. Vahvuutemme ovat perinteiset puusepäntaidot ja millintarkasti asiakkaan tarpeisiin tehdyt puusepäntyöt kokonaispalveluna suunnittelusta pintakäsittelyyn. Puusepänliike Astikainen tunnetaan korkealuokkaisesta käsityöstä ja tuotteista, jotka kestävät aikaa ja käyttöä.

Voimmeko auttaa puusepäntöissä?

Lähetä meille viesti!

Lähetä meille viestisi alla olevalla lomakkeella, niin otamme teihin yhteyttä pikapuoliin!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Emme luovuta tietojanne eteenpäin