Mittatilaushuonekalut ja entisöinnit

Suunnittelemme tarpeisiisi täysin uniikit huonekalut – käyttötarpeesi ja valitsemiesi mittojen mukaan. Meiltä saat juuri sinun näköisesi pöydät, tiskit, kaapit ja vitriinit sekä vaativatkin entisöintityöt.

Kirjahyllyt ja muut säilytyskalusteet

Mittojen mukaan tehdyissä kirjahyllyissä ei haaskata tilaa vaan säilytystila hyödynnetään järkevästi katosta lattiaan. Kaapistot voidaan räätälöidä ahtaisiin ja hyvin erikoisiin tiloihin – vetolaatikko tai liukuovi tekee ihmeitä kinkkisessä ympäristössä. Uniikki vitriini on kadehdittu olohuoneen kruunu, jollaista ei varmasti löydy naapurilta.

Toimistot ja kotitoimistot

Monesti näyttävimmät ratkaisut löytyvät julkisista tiloista, mutta puusepänliike Astikainen soveltaa rohkeaa suunnittelua myös yksityiskotien työtiloissa. Työpöydät, tasot ja kaapistot nikkaroidaan tilaan kuin tilaan. Komea puuverhoilu ja nerokkaat työpisteratkaisut toteutetaan ripeästi niin kotikonttoriin kuin toimitiloihinkin.

Entiseen malliin

Antiikkia, antiikkia! Onko sinulla isompi tai vaativampi entisöintiprojekti, jota kukaan muu ei ole saanut kuntoon. Soita meille, niin katsotaan, kuinka voimme palauttaa rakkaan kalusteesi menneiden aikojensa kukoistukseensa!

Millintarkat kalusteet vaativaankin tilaan

Puusepänliike Astikaisen tuote- ja palveluvalikoima koostuu monipuolisista tilaustöistä. Vahvuutemme ovat perinteiset puusepäntaidot ja millintarkasti asiakkaan tarpeisiin tehdyt puusepäntyöt kokonaispalveluna suunnittelusta pintakäsittelyyn. Puusepänliike Astikainen tunnetaan korkealuokkaisesta käsityöstä ja tuotteista, jotka kestävät aikaa ja käyttöä.

Miten voisimme olla avuksi?

Lähetä meille viesti!

Lähetä meille viesti alla olevalla lomakkeella, niin otamme teihin yhteyttä pikapuoliin!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Emme luovuta tietojanne eteenpäin

Lataa maksuton Puusepän ideakuvasto

Lataa itsellesi Puusepänliike Astikaisen tarjoama ilmainen Puusepän ideakuvasto.

Kuvastosta löydät mm. mittatilaushuonekalut sekä monet muut tekemämme yksilölliset puusepäntyöt. Inspiroidu kaluste- ja sisustusideoita täynnä olevasta kuvastosta ja toteuta uniikit unelmasi Astikaisen avustuksella!