Julkisten tilojen kalusteet

Olemme suunnitelleet ja valmistaneet yksilöllisiä kalustuksia sairaaloille, hammaslääkäreiden vastaanotoille, kirkkoon, kouluihin ja päiväkoteihin. Teemme myös erikoisemmat rakennuspuusepäntyöt, kuten akustoinnit, hissien pintaremontit tai palvelupisteiden toteutukset ammattitaidolla.

Astikaisen kädenjälki näkyy Jyväskylässä

Puusepänliike Astikainen näyttäytyy monissa julkisissa rakennuksissa omalla uniikilla kädenjäljellä. Innova 1, Jyväskylän Paviljonki, Torikeskus, Kuokkalan kirkko, entinen Keski-Suomen läänin virastotalolle eli Wanha Lääni, Lääkärikeskus Pihlajalinna, Palokan hammashoitola, Kyllön terveysasema, useat päiväkodit, koulut ja lukemattomat muut julkiset tilat ovat saaneet meiltä komeita toteutuksia puusepäntöinä – tinkimättömällä ammattitaidolla.

Lataa maksuton Puusepän ideakuvasto

Lataa itsellesi Puusepänliike Astikaisen tarjoama ilmainen Puusepän ideakuvasto.

Kuvastosta löydät mm. mittojen ja käyttötarpeen mukaan räätälöidyt julkisten tilojen kalusteet sekä monet muut tekemämme yksilölliset puusepäntyöt. Inspiroidu kaluste- ja sisustusideoita täynnä olevasta kuvastosta ja toteuta uniikit unelmasi Astikaisen avustuksella!

Forenom-hostellin puusisustus

Forenom-hostelli tarjoaa uuden konseptin mukaista majoitusta Jyväskylän ydinkeskustassa. Hostellin huoneisiin ja yhteisiin tiloihin suunnittelemamme ja toteuttamamme yksilölliset vanerikalusteet luovat interiööriin modernia ja uniikkia henkeä.

Jyväskylän Paviljongin auditorio

Kaupungin näyttävimmän konserttisalin, Jyväskylän Paviljongin,  puusisustus on suunniteltu palvelemaan asiakkaita niin toiminnallisuuden kuin akustiikankin puolesta. Suuret ja näyttävät puupinnat tuovat saliin lämpimän yleisilmeen ja toteutamamme akustiikkarakenteet takaavat kuulijoille täydellisen konserttinautinnon.

Lääkärikeskus Pihlajalinnan kalusteet

Jyväskylän keskustassa sijaitseva lääkärikeskus Pihlajalinna luotti paikalliseen puuseppäosaamiseen ja sai meiltä uniikin kalustuksen ripeästi toimitettuna. Hoitajien ja lääkäreiden huoneet, näytteenotto, vastaanottotiski ja odotustilojen kalusteet suunniteltiin ja valmistettiin täysin tilaajan toiveiden mukaisesti. Lääkärikeskuksen tilojen käyttäjät ja asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä käytännölliseen uniikkikalustukseen.

.

Millintarkat kalusteet vaativaankin tilaan

Puusepänliike Astikaisen tuote- ja palveluvalikoima koostuu monipuolisista tilaustöistä. Vahvuutemme ovat perinteiset puusepäntaidot ja millintarkasti asiakkaan tarpeisiin tehdyt puusepäntyöt kokonaispalveluna suunnittelusta pintakäsittelyyn. Puusepänliike Astikainen tunnetaan korkealuokkaisesta käsityöstä ja tuotteista, jotka kestävät aikaa ja käyttöä.

Voisimmeko auttaa teitä puusepäntöissä?

Pistä meille viestiä!

Lähetä meille viesti alla olevalla lomakkeella, niin otamme yhteyttä sinuun pian!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Emme luovuta tietojanne eteenpäin