Puusepäntyöt

Ammattitaitoiset puuseppämme valmistavat laadukkaita yksilöllisiä puutöitä vaativille asiakkaille. Kokonaispalvelumme kattaa puusepän työt suunnittelupöydältä asennukseen ja pintakäsittelyyn.

Keittiöt

Toimitamme yksilölliset keittiön kiintokalusteet ja erikoismitoitetut keittiösaarekkeet, tasot ja huonekalut mittojen mukaan valmistettuina yksityiskoteihin, vapaa-ajanasuntoihin ja toimitiloihin.

Mittatilaushuonekalut ja entisöinnit

Suunnittelemme tarpeisiisi täysin uniikit huonekalut - käyttötarpeesi ja valitsemiesi mittojen mukaan. Meiltä saat vaikkapa sinun näköisesi pöydät, tasot, kaapit ja vitriinit.

Julkisten tilojen kalusteet

Olemme suunnitelleet ja valmistaneet yksilöllisiä kalustuksia sairaaloille, hammaslääkäreiden vastaanotoille, kirkkoon, kouluihin ja päiväkoteihin. Teemme myös erikoisemmat rakennuspuusepäntyöt, kuten akustoinnit, hissien pintaremontit tai palvelupisteiden toteutukset ammattitaidolla. Asiakkainamme on useita tyytyväisiä rakennusliikkeitä.

Rakennuspuusepäntuotteet ja erikoiskalusteet

Meiltä laadukkaat sisustustuotteet vaativiin kohteisiin. Yksilöllinen puusisustus antaa persoonallisen ja viimeistellyn ilmeen niin yksityiskotiin kuin julkiseen tilaan. Erikoiskalusteet ja erikoismitoitetut kiintokalusteet valmistetaan tilaan sopiviksi ja asiakkaan toiveiden mukaisesti - aina käsityöperinteitä kunnioittaen.

Rimakatot ja -seinät

Toimitamme millintarkat ainutlaatuiset rimakatot ja rimaseinät kotimaisista laadukkaista raaka-aineista valmistettuina yksityiskoteihin, toimitiloihin ja julkisiin kokoontumistiloihin – aina käsityöperinteitä kunnioittaen.

Lataa maksuton Puusepän ideakuvasto

Lataa itsellesi Puusepänliike Astikaisen tarjoama ilmainen Puusepän ideakuvasto.

Kuvastosta löydät yksilölliset huonekalut, keittiöt kiintokalusteineen ja tasoineen, rakennuspuusepäntuotteet sekä korkealuokkaiset erikoiskalusteet. Inspiroidu kaluste- ja sisustusideoita täynnä olevasta kuvastosta ja toteuta uniikit unelmasi Astikaisen avustuksella!