Rimakatto ja rimaseinä

Toimitamme millintarkat ainutlaatuiset rimakatot ja rimaseinät kotimaisista laadukkaista raaka-aineista valmistettuina yksityiskoteihin, toimitiloihin ja julkisiin kokoontumistiloihin – aina käsityöperinteitä kunnioittaen.

Toteuttamamme uniikit puusisustustuotteet ovat mittojen mukaan valmistettu vaativaankin tilaan. Rimakaton ja rimaseinän nopean valmistuksen ja asennuksen salaisuus ovat ammattitaitoiset puuseppämme.

Tutustu Puusepänliike Astikaisen kädenjälkeen:

Yksilöllinen puusisustus antaa persoonallisen viimeistellyn ilmeen jokaiseen tilaan. Valmistammamme rimakatot ja rimaseinät ovat näyttävät ja ilmeikkäät katseenvangitsijat, joilla myös luodaan miellyttävää akustiikkaa.

Lataa maksuton Puusepän ideakuvasto

Lataa itsellesi Puusepänliike Astikaisen tarjoama ilmainen Puusepän ideakuvasto.

Kuvastosta löydät mm. mittojen ja käyttötarpeen mukaan räätälöidyt julkisten tilojen kalusteet sekä monet muut tekemämme yksilölliset puusepäntyöt. Inspiroidu kaluste- ja sisustusideoita täynnä olevasta kuvastosta ja toteuta uniikit unelmasi Astikaisen avustuksella!

Jyväskylän Paviljongin auditorion puusisustus

Kaupungin näyttävimmän konserttisalin, Jyväskylän Paviljongin, puusisustus on suunniteltu palvelemaan asiakkaita niin toiminnallisuuden kuin akustiikankin puolesta. Suuret ja näyttävät puupinnat tuovat saliin lämpimän yleisilmeen ja toteuttamamme rimaseinä ja rimakatto -akustiikkarakenteet takaavat kuulijoille täydellisen konserttinautinnon.

Millintarkat kalusteet vaativaankin tilaan

Puusepänliike Astikaisen tuote- ja palveluvalikoima koostuu monipuolisista tilaustöistä. Vahvuutemme ovat perinteiset puusepäntaidot ja millintarkasti asiakkaan tarpeisiin tehdyt puusepäntyöt kokonaispalveluna suunnittelusta pintakäsittelyyn. Puusepänliike Astikainen tunnetaan korkealuokkaisesta käsityöstä ja tuotteista, jotka kestävät aikaa ja käyttöä.

Voisimmeko auttaa teitä puusepäntöissä?

Pistä meille viestiä!

Lähetä meille viesti alla olevalla lomakkeella, niin otamme yhteyttä sinuun pian!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Emme luovuta tietojanne eteenpäin