Uniikit mittatilauskeittiöt jokaiseen kotiin

Toimitamme yksilölliset keittiön kiintokalusteet ja erikoismitoitetut keittiösaarekkeet, tasot ja huonekalut mittojen mukaan valmistettuina yksityiskoteihin, vapaa-ajanasuntoihin ja toimitiloihin – aina käsityöperinteitä kunnioittaen.

Toteuttamamme millintarkat ainutlaatuiset puiset keittiöt ovat valmistettu ympäristöystävällisistä ja uusiutuvista materiaaleista ja perustuvat ekologisiin arvoihimme.

Laadukkaat kotimaiset raaka-aineet, ensiluokkainen työ, toimitusvarmuus sekä ripeä toiminta ovat kulkeneet kanssamme läpi vuosikymmenten.

Toteuttamiamme ainutlaatuisia keittiöitä:

Valmistamamme räätälöidyn ratkaisun lopputuloksena syntyy millintarkka ainutlaatuinen puinen keittiö, josta paljastuu uniikki henki. Annamme yksilöllisyytesi näkyä.

Talon arkkitehtuuriin istuva mittatilauskeittiö

Toteutimme asiakkaan suunnitelmien pohjalta yksilöllisen mittatilauskeittiön, jonka suunnittelussa huomioitiin talon ikä sekä arkkitehtuuri. Erikoismitoitettujen kaapistojen ovet ovat täysmatat ja niihin tehtiin tyylikkäät vedinurat. Pintakäsittely tehtiin asiakkaan valitsemalla erikoissävyllä. Massiivitammisissa tasoissa on yksityiskohtana yleisilmeeseen istuvat viistoreunat.

Keskimaan pääkonttorin taukotila

Keskimaan pääkonttorilla on komeat tilat Jyväskylän Seppälässä. Puusepänliike Astikainen toteutti henkilökunnan tiloihin näyttävät keittiötilat kiintokalusteineen, joista ei kaappitila lopu kesken.

Innovan ravintolan ainutlaatuiset kalusteet

Jyväskylän keskustan näyttävimmän maamerkin lounasravintolassa on Puusepänliike Astikaisen toteuttamat kalusteet. Buffet-linjastot, noutotiskit ja puuverhoillut lämpötiskit suunniteltiin palvelemaan tilan vaatimuksia ja päivittäistä käyttöä.

Eksklusiivinen ihastuttava mökkikeittiö

Toteutimme asiakkaan suunnitelmien mukaan ainutlaatuisen keittiön vapaa-ajan asuntoon, jonka suunnittelussa lähtökohtana oli pitkäikäisyys, ergonomisuus sekä esteettisyys. Tason materiaalina on käytetty kiveä, vaneria sekä ruostumatonta terästä. Lisäksi keittiön pinta käsiteltiin vahalla, jotta toteuttamamme yksilöllinen keittiö kestää pitkään aikaa ja käyttöä. Keittiön rungot ja ovet ovat tehty vanerista ja rimalevystä.

Lataa maksuton Puusepän ideakuvasto

Lataa itsellesi Puusepänliike Astikaisen tarjoama ilmainen Puusepän ideakuvasto.

Kuvastosta löydät mm. keittiöt kiintokalusteineen sekä monet muut tekemämme yksilölliset puusepäntyöt. Inspiroidu kaluste- ja sisustusideoita täynnä olevasta kuvastosta ja toteuta uniikit unelmasi Astikaisen avustuksella!

Millintarkat keittiökalusteet vaativaankin tilaan

Puusepänliike Astikaisen tuote- ja palveluvalikoima koostuu monipuolisista tilaustöistä. Vahvuutemme ovat perinteiset puusepäntaidot ja millintarkasti asiakkaan tarpeisiin tehdyt puusepäntyöt kokonaispalveluna suunnittelusta pintakäsittelyyn. Puusepänliike Astikainen tunnetaan korkealuokkaisesta käsityöstä ja tuotteista, jotka kestävät aikaa ja käyttöä.

Saisiko olla puusepäntyönä tehty yksilöllinen keittiö?

Lähetä meille yhteydenottopyyntö!

Lähetä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin otamme teihin yhteyttä mahdollisimman nopeasti!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Emme luovuta tietojanne eteenpäin